Tekniset vaatimukset ja lisätiedot


Meteli DS -palveluun liitettävissä toimipaikoissa tulee olla mediasoittimien asennusta varten toimiva internet-verkkoyhteys sekä tarvittavat näyttö- ja äänentoistolaitteet, ellei vaadittavan tekniikan toimituksesta sovita erikseen tarjouspyynnön yhteydessä. Asiakas tarvitsee myös internet-yhteydellä varustetun nykyaikaisen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen hallintapalvelun käyttöä varten. Palvelua käytetään selaimella osoitteessa ds.meteli.fi.

Palveluun ladattavat tiedostot

Tiedostojen on oltava teknisten vaatimusten mukaisia. Palvelu tukee yleisimpiä kuva-, video- ja äänitiedostoja. Käyttäjä voi vapaasti valita millä ohjelmistoilla tuottaa palveluun lataamansa materiaalin, kunhan tuotetut tiedostot ovat yhteensopivia vaatimusten kanssa. Lataa lisätiedot oheisesta linkistä.

 mediatiedostojen tekniset vaatimukset 

Näytöt  

Käytettävissä näytöissä on oltava HDMI- tai komposiittivideoliitäntä mediasoittimen kytkemistä varten. Teräväpiirtoresoluution käyttö edellyttää HDMI-liitäntää sekä Full HD -tukea (1920x1080 -resoluutio). Näyttöä ei tarvita, mikäli käytetään vain äänimainonta-, kuulutus- ja musiikkitoimintoja.

Äänentoisto  

Äänimainonta-, kuulutus- ja musiikkitoimintojen käyttämiseksi mediasoitin on kytkettävä asiakkaan äänentoistojärjestelmään. Kytkentä voidaan tehdä näyttösignaalin HDMI-ulostuloa tai analogista 3,5mm stereoplugiliitäntää käyttäen.

Verkkoyhteys  

Mediasoitin kytketään verkkoon joko kaapeloitua (RJ45) tai langatonta yhteyttä (WLAN/WIFI) käyttäen. Yhteyden nopeudesta riippuu, kuinka nopeasti hallintapalvelussa asiakkaan tekemät tiedostopäivitykset välittyvät soittimelle. Tietoturvan takaamiseksi soitin on suojattu palomuuriohjelmistolla sekä tietoliikenteen salauksella. Mahdolliset tilapäiset verkkokatkot eivät vaikuta soittimen toimintaan päivityksien välittymistä lukuunottamatta.